عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند

مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد

مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد مادورو تاکید کرد که کشورش با وحدت ملی واحد و مستحکم از صلح خود دفاع خواهد کرد و در این راه از «اتحاد معنوی و سیاسی قوی و ادغام مردمی-نظامی-پلیسی برای دفاع همه‌جانبه از میهن» بهره خواهد برد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 13
کد خبر: ۲۹۴۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور ونزوئلا خاطر نشان کرد که ایالات متحده کارزاری برای بی‌اعتبار کردن ونزوئلا و انقلاب بولیواری به راه انداخته است.

«نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا با انتقاد از اقدامات اخیر ایالات متحده در دریای کارائیب گفت: «امپراتوری آمریکا کارزاری را برای بی‌اعتبار کردن ونزوئلا و انقلاب بولیواری به راه انداخته است تا هرگونه اقدامی علیه کشور ما را توجیه کند.»

مادورو تاکید کرد که آمریکا برای رسیدن به هدف خود از انتشار اطلاعات نادرست استفاده می‌کند.

او که با تلویزیون ونزوئلا گفت‌وگو می‌کرد، افزود: «ایالات متحده که نمی‌تواند بگوید مادورو سلاح‌های کشتار جمعی، بیولوژیکی و شیمیایی دارد یا ونزوئلا در حال توسعه سلاح‌های هسته‌ای است، اطلاعات نادرستی را منتشر می‌کند که هیچ کس، اول از همه مردم آمریکا، به آنها اعتقادی ندارد.»

مادورو تاکید کرد که کشورش با وحدت ملی واحد و مستحکم از صلح خود دفاع خواهد کرد و در این راه از «اتحاد معنوی و سیاسی قوی و ادغام مردمی-نظامی-پلیسی برای دفاع همه‌جانبه از میهن» بهره خواهد برد.

رئیس جمهور ونزوئلا همچنین خاطر نشان کرد که «استقلال کشور ریشه در مردمی توانمند، آگاه و سازمان‌یافته دارد».

او سپس این سوال را مطرح کرد که «آیا فکر می‌کنید این مردم می‌توانند توسط امپراتوری آمریکا به بردگی گرفته شوند؟»

او افزود: «آیا می‌خواهید دوباره برده شوید؟ بگذارید هر کسی که می‌خواهد برده باشد، دستش را بالا ببرد. بگذارید هر کسی که می‌خواهد مستعمره آمریکا باشد، دستش را بالا ببرد. هیچ‌کس. بگذارید هر کسی که می‌خواهد در مقابل آمریکایی‌ها بایستد و خود را تحقیر کند، دستش را بالا ببرد. هیچ‌کس، هرگز.»

ایالات متحده در هفته‌های اخیر حضور نظامی خود در دریای کارائیب تقویت کرده و حملاتی را نیز به بهانه مقابله با قاچاق مواد مخدر از ونزوئلا به آمریکا علیه شناورها در این منطقه انجام داده که با واکنش تند ونزوئلا و کشورهای دیگر مواجه شده است.

کاراکاس می‌گوید که هدف واقعی رئیس جمهور آمریکا از این اقدامات تضعیف دولت ونزوئلا و تلاشی در جهت براندازی مادورو از قدرت است./ایسنا

کلمات کلیدی: مادورو ونزوئلا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار